№
|
Дата
|
Тема
|
Після вивчення теми учні зможуть
|
Завдання, які потрібно виконати
|
Код доступу
|
Українська мова
|
1.
|
18.11
|
Головні члени речення Особливості узгодження присудка з підметом
|
Здобудете граматичні навички
|
Правила ст.49-50
Вправа92, 95
|
ffrxgkj
|
2.
|
20.11
|
Тире між підметом і присудком
|
Поглибите знання з пунктуації – вживання тире між підметом і присудком
|
§10 правила ст.63-64
Вправа126(1)
письм., 129(усно)
|
Українська література
|
1.
|
18.11
|
Бесіда з позакласного читання Поезія нескореного Кобзаря
|
Розвинете вміння виразно і вдумливо читати поезії, визначати ідейно-художній зміст , коментувати художні засоби
|
Виразно читати поезії, укласти паспорт однієї поезії (на вибір)
|
ffrxgkj
|
2.
|
20.11
|
Контрольна робота Контрольний твір на тему «Патріотичні мотиви в поезіях Шевченка»
|
. Закріпите знання творчості поета, уміння аналізувати поетичні твори
|
Вірші напам’ять.
Тести ст.39-40 Усні відповіді ст.40
|
Англійська мова
|
1.
|
|
Школи у
Британії
|
порівнювати школи
України та Британії
|
GoogleClassroom
Впр.8, ст.73
|
pm3fudi
|
2.
|
|
Ставлення до
шкільних
предметів
|
обговорювати інші
школи;
використовувати нові ЛО в усному мовленні
|
GoogleClassroom
Впр.6, ст.77
|
3.
|
|
Узагальнення
знань учнів з
теми «What’s
Your School
Like?».
Контроль навичок
письма.
Написання листа
|
перевірити рівень
засвоєних знань з
теми
|
GoogleClassroom
Впр.3, ст.78
|
Основи здоров'я
|
1.
|
16.11
|
Вибір харчових продуктів. Традиційні і сучасні системи харчування .Харчові добавки. Дієтичне харчування.
|
Знати, як вибирати харчові продукти, системи харчування
|
§9
|
|
Біологія
|
1.
|
17.11
|
Профілактика захворювань дихальної системи
|
Знати профілактику захворювань дихальної системи
|
§16
|
|
2.
|
19.11
|
Контрольна робота
|
Перевірити рівень знань з теми «Дихання»
|
GoogleClassroom
|
nz7xpeu
|
Фізика
|
1.
|
16.11
|
Плавлення та
кристалізація
|
пояснити графіки
теплових процесів
та знати формулу
плавлення
|
§11
|
neh2i6l
|
2.
|
18.11
|
Питома
теплота
плавлення.
Розв`язування
Задач
|
розв`язувати
задачі
застосувавши
формулу
плавлення
|
§11, впр. 71, 74
|
Алгебра
|
1.
|
16.11
|
Піднесення раціонального дробу до степеня з натуральним показником.
|
Виконувати дії на множення раціональних дробів, піднесення його до степеня.
|
П.5, № 148(1-4) № 150, №157(1)
|
q2rve6k
|
2.
|
18.11
|
Тотожні перетворення раціональних дробів.
|
Спрощувати раціональні вирази, застосовуючи правила.
|
П.5, № 159(1), № 160(1)
|
Геометрія
|
1.
|
17.11
|
Розв’язування задач.
|
Розв’язувати задачі, застосовуючи теорему Фалеса, властивість середньої лінії.
|
П.6, № 286, № 288, № 291*
|
ajdtlhs
|
2.
|
20.11
|
Трапеція.
|
Пояснити, що таке трапеція, які її види, знаходити її елементи.
|
П.7, № 330, № 340
|